Renovatiewerken

Laat uw renovatie over aan Antwerp Renovatie

Bent u van plan uw woning of appartement te verbouwen?
Heeft u een vastgoedbelegging en wilt u deze renoveren of herstellen om te voldoen aan de laatste regelgeving?

Kortom, zoekt u een partner met ervaring in renovatiewerken in de Antwerpse regio? Dan kan u steeds terecht bij Antwerp Renovatie.

Elektriciteitswerken
Horeca (grootkeukens)
Domotica
Onbewoonbaarverklaring
Loodgieterij
Gas
Horeca werken Antwerp Renovatie

HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, oftewel ‘hoge druk laminaat’. HPL is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat.(HPL)

De opbouw van de plaat

Een HPL plaat bestaat uit een houtvezel- of papierkern en twee toplagen. De kern van de plaat bestaat uit verschillende lagen houtvezel en papier dat doordrenkt is met fenolhars. Tijdens de productie worden deze lagen samengeperst onder hoge druk en bij een hoge temperatuur. De hars die gebruikt wordt, is een zogenaamde thermoharder. Dat betekent dat de hars hard wordt onder invloed van warmte. Door het samenpersen wordt de plaat verdicht en ontstaat er een zeer dichte en keiharde plaat. De toplagen zijn dermate hard en dicht dat zonlicht en vocht niet kunnen doordringen in de plaat. In eerste instantie waren HPL platen dan ook ontwikkeld als plaatmateriaal voor buiten in de woning- en utiliteitsbouw, denk hierbij aan onderhoudsvrije gevelplaten en kunststof boeidelen.

Renovatie Gevel

China Delight

Leveren en plaatsen van HPL platen. Antwerp Renovatie was de ontwerper en werf opvolger voor deze. Uitvoering met mede onderaannemer.

Renovatie Badkamer

Appartement Merksem

Renovatie van een bestaande badkamer.

Wij zijn expert in ons vakgebied

Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan, we nemen met plezier contact met u op.